povesti scurte

Câteva ofuri scurte

★ Uite cum am nimerit iar o Duminică în care am lucrat de dimineață.

★ Am început luna August cu stângu’ acu sa vedem cât de râu va fi ….. 11 august am citație la tribunal (sa-i #%$^%& pe DRDP Timișoara)…. nu vă faceți griji nu am omorât pe nimeni , problema e alta (apropo a-ți văzut de ce sunt în stare cei de la medicină din Timișoara? sunt curios pe ce motiv au tranșat acel om)

★ Azi trebuia să ies la iarbă verde dar mi-a trecut cheful ….. oricum eram umplutură acolo

★ Care mă gândeam că scap fără să mi se ducă vreun strat de piele dar m-am înșelat se pare că am exagerat un pic cu soarele…

★ Interesant cum își răcesc unii cutia de coca-cola.

★Azi dimineața în timp ce dădeam turul orașului am dat de un câine pe o alee, de frica nu cumva să sară pe mine am început să ii vorbesc….. drept rezultat m-a însoțit dintr-un capăt al orașului până în cellalt, iar de fiecare dată când intram într-un spațiu el ma aștepta afară)

★Am un chiriași pe balcon care nu ma lasă să dorm (oricum nu reușesc dar ăsta ma scoate deja din sărite), nu știu ce o fi greier sau știu și eu dar aseară stăteam cu lampa pe balcon și cautam printre flori unde e ascuns. Atât timp căt eram acolo era liniște cum plecam dăi frate și cânta….. noroc că exista căsti și mp3 player)

★ Minune în 4 zile am consumat 5-6 ore din minutele alocate pe o lună (cam 14 ore am din câte știu), astea din ale mele că eu nu reușeam nici o dată să consum 3-4 pe lună . Poate de acum le voi consuma pe toate mai repede decât ziua în care se alocă din nou.

★ Oare de ce mă tot întrebă lumea dacă N95-ul meu este contrafăcut (adică cel chinezesc), chiar asa de râu arată? are el acolo 2-3 taste deja șterse și spatele de la baterie lipit ca sa nu pice afară bateria, dar nu vă suparăți acest telefon încă mai tine 4-5 zile la baterie (are 2 ani și îl am de nou) și vorbesc destul de mult.

Ar fi mai multe de scris dar parcă îmi este prea lene …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *