judecatorie

La judecatorie

Deci o zi mai proastă ca și cea de azi nu se putea găsii. Pe lângă faptul ca eram azi de tură , trebuia să mai țin locul și la un prieten care acu câteva zile a suferit un accident destul de grav .  Nu era nici o problemă dacă nu trebuia să mă prezint azi la 8:30 la Judecătorie Si să mă vezi pe mine , fuga dintr-un loc în altu și fă 2-3-4-5 lucruri în același timp …. nu recomand la nimeni dar eu cum eram stresat de timp eram nevoit să mă apuc de fiecare .Într-un final am reușit să gat cu ce a ce nu ținea de mine și să las ale mele după ce gat cu judecătoria. Am și ajuns acolo dar cu 20 de min întârziere , iar ținuta era una foarte “casual” da nu credeți că mă îmbrăcam eu la costum și cravată pe căldura asta și mai ales pentru cazul meu. Bai și stau …și stau , intre timp se adună lumea eu îmi verific rândul scrie 26…. bun merge, vad că mai sunt încă 20 după mine deci scap repede. Dar odată apare o scândură cu ochelari și ne transmite că e vorba de o greva și toate procesele vor începe de la ora 10:30 ….. deci mi-a picat fata. Bun repede plec și mai dau o tura prin oraș sa mai gat din ce am de făcut . La 10:30 eram înapoi dar va închipuiți ca totul a început de la ora 11 :00. Anyway…. faza nasolă a fost că a trebuit să ascult timp de 4 ore procese de divorț, partajare, războaie intre firme , bătrâni înșelați de asociația de locatari , drepturi asupra copiilor …..și asa mai departe.

Eu ma gândeam că vom fi chemați unul câte unu în sala de judecată dar….. am fost toți băgați în aceeași sală …. nevoiți să ascultăm pe fiecare (mai ales eu). Să nu va zic că la ora 1 eram încă acolo, iar partea proastă a fost că am rămas și ultimul în sală (restul după mine nu s-au prezentat ).  După ce am fost chemat în fată sa clarific situația mea, Doamna Președinte m-a și expediat după 2 minute, zicându-mi că totul se rezolvă numai că trebuie să mai analizeze ceva la dosar și voi fi înștiințat asupra cazului prin postă

Deci la faza asta am rămas fără cuvinte, și mi-am dat seama ca am stat aproape 5 ore degeaba și mi-am neglijat locul de muncă pentru ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *