Tunsoare si produse adecvate pentru un par cu volum

Tunsoare si produse adecvate pentru un par cu volum

Tunsoare

Este mult mai usor sa ridicati radacina daca aveti cateva straturi in par.

Nu este necesar sa aveti straturi scurte, dar chiar si un pic de texturizare sub par va oferi ridicare.

Investeste intr-o tunsoare de inalta calitate, deoarece parul tau este un lucru pe care il porti in fiecare zi. Vad ca fetele cumpara rochii de lux cu 100 de dolari + pe care le poarta o singura data, dar nu vor cheltui bani pe tunsoarea lor, dar totusi isi pun mana in par in fiecare zi. Daca doriti sa aratati fabulos … cheltuiti cu intelepciune!

Produse de styling adecvate

Cautati produse care spun ca folosesc versiunea „Thicken”, „Volumize” sau „Fortifying” (sau BIG par hehe)

Asigurati-va ca folositi un sampon Volumizant si puneti balsamul doar pe varfurile parului.

Cand incercati sa creati volum in par natural, plat, mai mult nu este niciodata suficient! Folositi suficient produs pentru a va oferi parului ascensorul care ii lipseste.

Daca parul dvs. nu are sprijin din partea produselor, nu va pastra niciodata o forma.

In timp ce parul este umed, aplicati un elevator de radacina direct, precum serul de ingrosare a radacinii AG. Acest lucru ar fi in plus fata de un produs complet (pe care il veti folosi in continuare).

Indiferent de textura parului dvs., va rugam sa va amintiti intotdeauna sa pulverizati un agent de protectie termica pe parul uscat daca intentionati sa utilizati ulterior unelte produse fierbinti. Imi place foarte mult Hot Off The Press bc, adauga protectie + rezistenta si se dubleaza ca spray de par.

Vorbind de spray … folositi un spray excelent. Spray nu mai este doar pentru anii 80. Serveste un scop si face cu adevarat diferenta. Mie personal imi place Sebastian Shaper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *