Instrumente de styling adecvate

Instrumente de styling adecvate

Investeste intr-un uscator de suflare frumos. Acesta este cel pe care il folosesc acasa chiar acum; este un uscator excelent pentru pret! Dar … Omg ati vazut uscatorul de par Dyson ?! Inca nu l-am folosit , dar imi doresc unul fucsia atat de rau. Cativa dintre prietenii mei il au si spun ca usuca mult mai repede si pastreaza parul atat de stralucitor. Orice lucru Dyson este minunat.

Periile mele rotunde preferate sunt Bio Ionic. Le folosesc de 12+ ani profesional si personal. Acestea ajuta intr-adevar sa conditioneze parul, sa adauge multa stralucire si parul nu se incurca si nu se blocheaza in perie!

Marimea „mare” este foarte buna pentru a crea volum. Daca parul este foarte lung, opteaza pentru dimensiunea XL.

Secretul meu profesional de stil 1 este placa de textura Sam Villa. Se schimba literalmente viata. Acesta placa de par poate creste volumul si textura in par pana la 3x! Este perfecta pentru a adauga volum in parul fin sau pentru a crea actualizari, coafuri de nunta, impletituri mai groase si multe altele. Acesta in esenta  nu atinge o temperatura foarte ridicata, deci este foarte buna pentru a va apropia de scalp si pentru a oferi radacinilor o ridicare masiva!
Nu este nimic rau in a merge la scoala veche cu o perie de aer cald. Unul dintre cei mai draguti clienti mi-a adus unul dintre acestea pentru a-l folosi pe parul ei. De fapt nu am folosit niciodata una, dar mi-am amintit de mama mea cand eram o copila. Acest lucru a functionat foarte bine! Cred ca este perfect pentru cineva care are o perioada dificila si doreste o functie mai usoara si in acel departament. Foarte recomandat.

Daca va place sa va purtati parul natural si ondulat / cret, incercati un diffuser. Este cel mai bun mod de a ridica radacina in timp ce mentineti bucle moi, fara frizz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *