Sfaturi profesionale pentru un par cu volum

Sfaturi profesionale pentru un par cu volum

Pentru a obtine un volum suplimentar care dureaza, suflati intotdeauna parul uscat cu susul in jos si folositi functia Cold Shot. Intoarceti-va capul si uscati-va parul la foc cald / inalt pana cand se usuca complet. INAINTE de a va intoarce, puneti uscatorul pe setarea COOL si explodati radacina pana nu se mai incalzeste. Parul este inca maleabil atunci cand este cald, asa ca veti dori sa suflati aer rece la radacini pentru a-l mentine ridicat.

Faceti cunostinta cu „root bumping”. Aceasta este o tehnica excelenta pe care puteti incepe sa o faceti astazi, atat timp cat aveti o placa de curling (de preferinta o palca de un inch). Pentru root bumping trebuie luati o sectiune de un centimetru a parului si sa infasurati parul in jurul placii de fier la radacini pentru a „creste” volumul. Acest lucru nu va ondula parul, ci ofera volum la baza parului, ceea ce va poate oferi un pic de ridicare in plus.

Indragostiti-va de samponul uscat! Samponul uscat cu ajutorul caruia culoarea dureaza mai mult si confera parului un plus de textura si volum. Imi spal parul doar o data pe saptamana, iar in celelalte zile ma incarc cu sampon uscat. Inca am gasit unul care imi place mai bine decat Platina uscata a Kenrei. In opinia mea, nu o poti bate. In plus, face ca parul sa miroasa grozav!

Folositi un pieptene fin, luati sectiuni de un inci si va gafaiti intregul cap. Aceasta inseamna sa numarati fiecare lovitura de pieptene. Asadar, daca ati conectat o sectiune de 7 ori, atunci trebuie sa reveniti la fiecare sectiune de 7 ori. Acest lucru face pentru un volum uniform si fara umflaturi superficiale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *