Cum vă protejați cel mai mare atu: abilitatea de a câștiga

Care este cel mai mare atu al tău? Capacitatea ta de a câștiga. Este nevoie de o persoană inteligentă, puternic motivată și angajată să investească peste un deceniu în educație și formare, combinată cu o datorie de credit ipotecar de dimensiuni mari pentru a deveni medic.

Investiția făcută de un medic pentru a deveni cursant nu este inegalabilă de orice altă profesie.

Majoritatea medicilor efectuează proceduri și intervenții chirurgicale folosind abilități motrice fine. Este foarte puțin nevoie pentru a compromite acest set de abilități. Ar putea fi un tremur în mână, unde nu mai puteți efectua proceduri sau intervenții chirurgicale. Sau poate fi vorba despre artrita cronică la glezna dreaptă, unde nu mai puteți sta și efectua intervenții sau consulta pacienții. Orice astfel de dizabilitate poate pune capăt carierei tale.

O adevărată poliță de asigurare pentru invaliditate pentru ocupație proprie vă poate proteja împotriva unei astfel de incertitudini. De exemplu, un chirurg care dezvoltă un tremor în mâna lor nu mai poate efectua operații, dar poate face în continuare operațiuni, consultări post-operație, predă medicamente, face cercetări sau poate lucra ca un clinician, în timp ce tot colectează beneficii. O politică de invaliditate pentru ocuparea proprie asigură protejarea veniturilor și a stilului de viață în caz de accident sau boală.

Care sunt deficiențele politicii de dizabilitate a grupului de angajatori?

  1. Impozabilitate. Invaliditatea de grup este de multe ori plătită de angajator, care deduce prima drept cheltuială pentru afaceri. Acest lucru face ca beneficiul plătit salariatului să fie impozabil. Pentru o politică tipică care acoperă 60% din salariul dvs., înlocuirea venitului efectiv ar fi semnificativ mai mică, cu impozitele deduse.
  2. Maximele de grup. Handicapul de lungă durată al grupului are un maxim lunar de obicei de la 5.000 la 10.000 USD pe lună. Ce beneficiu este de 5.000 până la 10.000 $ beneficiu impozabil atunci când câștigați de la 25.000 la 40.000 dolari pe lună?
  3. Venituri acoperite. Ce câștiguri sunt acoperite de dizabilitatea de grup? Veniturile medicului pot proveni din salariu, bonus, stimulente, 1099, etc. Incapacitatea de lungă durată a grupului acoperă doar salariul. Dacă veți câștiga 150.000 de dolari în salariu și 250.000 de dolari în stimulente bonus, legați de procedurile RVU și de proceduri, atunci ar exista un deficit imens în momentul cererii. Politicile private privesc compensațiile totale, nu doar salariul sau compensația legată de un angajator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *