Cum vă protejați cel mai mare atu: abilitatea de a câștiga | Partea a II – a

  1. Proprietatea și portabilitatea. Incapacitatea de lungă durată a grupului este un certificat eliberat unui angajat fără drepturi de proprietate; spre deosebire de o poliță privată, care este un contract care nu poate fi anulat, reînnoibil garantat între dvs. și compania de asigurare. Incapacitatea dumneavoastră de lungă durată este legată de locul de muncă și nu este portabilă, lăsându-vă astfel neasigurat atunci când părăsiți acel loc de muncă. Acoperirea pe plan de invaliditate pe termen lung sau costurile pot fi modificate sau chiar anulate de către angajator sau transportator de asigurări.
  2. Compensări și restricții. Majoritatea polițelor de grup oferă o perioadă de ocupare proprie de 24 de luni, ceea ce înseamnă că dacă puteți reabilita într-o nouă ocupație, compania de asigurare vă va solicita acest lucru. Orice nou venit obținut, securitate socială, beneficii, venituri de decontare sau alocări de judecată va compensa indemnizațiile de invaliditate pe termen lung ale grupului.

Pot primi asigurare de invaliditate dacă nu sunt perfect sănătos?

Primul pas în acest proces este angajarea unui broker independent, specializat în asigurarea de invaliditate. Un broker independent va avea competența, experiența și relațiile cu companiile de asigurări pentru a vă putea achiziționa acoperirea și a negocia cel mai bun rezultat pentru dvs. Acest proces poate implica evaluarea de către mai multe companii de asigurare. De exemplu, dacă aveți un istoric de leziuni la spate sau boli de disc, majoritatea companiilor au tendința de a vă oferi o excludere completă a coloanei vertebrale, dar un broker cu experiență vă poate susține în numele dvs. și poate face ca compania de asigurări să excludă zona specifică a coloanei vertebrale, adică , coloana vertebrală lombară, dar fă-i să-ți acopere coloana cervicală și toracică.

Chiar dacă politica dvs. este emisă la început cu o excludere sau modificare, puteți depune o contestație în doi sau mai mulți ani (atâta timp cât excluderea nu este permanentă). Dacă puteți demonstra o îmbunătățire semnificativă a stării dvs., dacă problema dumneavoastră medicală a fost eliminată sau a trecut suficient timp pentru ca o companie de asigurări să fie convinsă că problema medicală nu va reapărea, transportatorii pot / pot elimina excluderea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *