Cum vă protejați cel mai mare atu: abilitatea de a câștiga | Partea a III – a

Ce tipuri de revendicări există?

Există două tipuri de revendicări. Politici bazate pe ERISA vs. politici non-ERISA. Planurile de invaliditate ERISA duc la refuzarea cererilor mult mai des. În funcție de tipul de politică pe care îl aveți, procesul de remediere legală poate fi foarte diferit. În mod obișnuit, cererile ERISA sunt adjudecate în instanțele federale cu un judecător față de cererile non-ERISA, care pot obține procese de juriu.

ERISA permite numai beneficii în spate (fără durere și suferință) și, de obicei, nu plătiți și cheltuielile dvs. de judecată. În majoritatea politicilor subscrise complet, în momentul solicitării, acestea vor solicita documentație financiară completă, adică declarații de impozit, W-2s, plata s căzi și contracte de muncă.

De asemenea, aceștia analizează codurile de facturare CPT, pe o perioadă de 12 luni, pentru a stabili dacă ocupația dvs. de specialitate este susținută de evidența medicilor și a specialiștilor dvs. prezenți. În principal, majoritatea întârzierilor apar în asigurarea tuturor înregistrărilor medicale detaliate și a transcrierilor, în timp ce vă bazați pe cabinetul medicului dumneavoastră (și un terț precum serviciile de copiere) pentru a obține toate înregistrările.

Cu cât documentația furnizată este mai detaliată, cu atât mai rapid va fi aprobată cererea dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *