Ce greșeli fac medicii atunci când cumpără asigurare de invaliditate?

  1. Cumpărarea unei asigurari prin intermediul unui agent. Agențiile sunt subvenționate și stimulate de companiile de asigurări. În schimb, agenții sunt obligați să vândă produse pentru acea companie de asigurare, indiferent de interesul maxim al clientului. Un broker independent servește interesele clienților lor, nu pe cele ale companiilor de asigurare.
  2. Se concentreaza prea mult pe cost. Mulți medici care cumpără o asigurare de acest gen se concentrează prea mult pe costuri reduse, în loc să mizeze pe o acoperire cuprinzătoare. Este recomandat ca medicii sa nu opteze pentru prima varianta, mai ieftină, deoarece condițiile de depunere a unei cereri sunt cu atât mai limitate, încât ajung să plătească pentru acoperirea la care nu vor beneficia niciodată.
  3. Asteapta prea mult inainte de a aplica. Nu așteptați până când veți absolvi rezidentiatul pentru a aplica in vederea unei asigurari care va va ajuta sa economisiti. Mulți brokeri care vand asigurari persoanelor cu handicap oferă reduceri profunde pentru rezidenți și semeni. Aceste reduceri se blochează adesea pentru orice creștere în viitor. În plus, rezidenților și semenilor li se oferă acoperire fără examen fizic sau testare de sânge. În calitate de medic curant, de multe ori o polita mică va necesita sânge, urină și examen de specialitate.
  4. Așteptați până când se întâmplă ceva pentru a cumpăra o asigurare. Politicile sunt emise pe baza subscrierii medicale. Odată ce vi s-a emis o politică, aceasta nu poate fi luată sau retricată, chiar dacă starea dvs. de sănătate se schimbă. Dacă așteptați să cumpărați o politică după ce sunteți simptomatic, este posibil să ajungeți cu una sau mai multe excluderi, împreună cu modificările beneficiilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *