Medicii sunt de obicei adulți în orice alte aspecte ale vieții lor, cu excepția banilor | Partea a II – a

Enumerați obiectivele pe care doriți să le atingeți în viața voastră. Dacă nu sunteți familiarizat cu cum să faceți acest lucru, citiți articolul meu despre realizarea Obiectivelor MICI numite „Sosul secret al realizării obiectivelor”. Atunci ocupă-te de lucru pentru a atinge acele obiective.

Studenții de știință spun că vor să plece în vacanță la Paris anul viitor, dar nimic nu se schimbă financiar în viața lor luna aceasta pentru a le permite să facă o călătorie la Paris. Oamenii care adulează cu banii lor, care fac aceeași declarație, o susțin cu acțiune. Aceștia calculează cât va costa călătoria și încep să introducă o porțiune din fiecare plată într-un cont bancar, așa că atunci când vine momentul să plece în concediu, au economisit suficient.

Nu numai că trebuie să enumerați obiectivele pe care doriți să le atingeți, dar trebuie luate măsuri pentru ca acestea să se realizeze efectiv.

Lucrurile importante sunt primite în primul rând

Orice cheltuială urgenta trebuie sa se plateasca mai repede. Restul facturilor sunt plătite mai târziu, permițându-le să-și cheltuiască banii pe lucrurile pe care și le doresc acum.

Știi că te maturizezi când ai acoperit cheltuielile importante înainte de a începe să-ți blochezi banii. Chiria este plătită înainte de a merge la petrecere.

Maturizarea înseamnă obținerea sumei potrivite de asigurare de invaliditate profesională și asigurare de viață pe termen lung. Obținerea unui plan a început să plătească rapid împrumuturile pentru studenți. Aceste împrumuturi nu ar trebui să vă atârne peste cap mai mult decât timpul petrecut în achiziționarea lor. Crearea conturilor de pensionare și începerea completării acestora ar fi, de asemenea, considerată adultă.

Acestea sunt toate lucrurile care trebuie puse în aplicare înainte de a cumpăra o mașină nouă sau o casă de vis. Un semn sigur că nu adulți reprezintă plata unei mașini, dar nu există o asigurare de invaliditate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *