Daca te consideri matur, nu “consuma” creditele bancare ca pe bomboane!

Bobocilor le plac bomboanele (sau le place berea). Recompensa rapida cu rezultate dulci, suculente. Când acest lucru este valabil si pentru finanțare. Se pare că ati aplicat pentru un card de credit pentru a cumpăra ceva ce doriți cu adevărat, dar nu aveți bani pentru a achiziționa.

Aceasta este o mare problemă pentru persoanele imature. Oamenilor imaturi le place rezolvarea rapidă a lucrurilor; sa la a cumpăra tot ce își doresc imediat, fără să aștepte atunci cand nu își pot permite, la a face excese.

Vedeți o mașină pe care o doriți? Trebuie doar să semnați câteva hârtii și să o conduceți acasă. Aruncați acest împrumut in grămada avuta, deja, și va veti ocupa mai târziu, va spuneti cel mai probabil. Vrei o excursie pe plajă? Pur și simplu scoateți cardul și programati-o. TV-ul nu este suficient de mare? O plimbare rapidă la un magazin de retail cu un card de credit și putem viziona acel joc pe un nou ecran mare de 104 inci. Dar efectul de remediere rapidă nu durează pentru totdeauna.

Când te maturizezi, vezi ceva ce vrei și verifici dacă îți poți permite. Dacă nu aveți bani, începeți să economisiți pentru asta. Comportamentul adulților este să cumpărați în mod responsabil lucrurile pe care vi le puteți permite, atunci când le puteți permite. Doar pentru că îl doriți acum, nu înseamnă că îl primiți acum.

Maximizează-ți cariera

Un alt mod in care te poti maturiza este să-ți maximizezi eficiența în cariera ta. Adulții vor face educație continuă pentru a fi siguri că vor rămâne în fruntea jocului. Ei lucrează pentru a fi cei mai buni la ceea ce fac.

Bobocii cred că au ajuns in acel punct al maturitatii. Ei cred ca știu totul și nu mai trebuie să invete.

Cel mai eficient mod de a câștiga bani ca medic este de a fi un medic bun și de a pune în mai multe ore. Faceți o treabă bună. Stabiliți o reputație bună. Fii punctual.

Adesea nu ai nevoie de un loc de muncă pentru a câștiga mai mulți bani; îți poți crește venitul făcând pur și simplu mai mult în cariera ta curentă. Luați inca un exemplu. Deschideți biroul încă o oră pe zi. Faceți o schimbare suplimentară pentru a plăti mai rapid împrumuturile studenților. Raspundeti noaptea la apelul cuiva.

Medicii realizează un venit bun, așa că propriul loc de muncă este primul loc în care ar trebui să caute pentru a câștiga bani în plus. Când maturizezi, lucrezi pentru a fi cel mai bun in ceea ce faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *