Automatizează-ți economiile!

Un lucru important de reținut este că nu vei deveni bogat din greșeală. Dobândirea de avere necesită planificare.

Când va maturizati, începeți să contribuiți în mod regulat la planul dvs. de pensionare cu fiecare salariu. Spuneți departamentului de salarizare să introducă suma maximă în planul dvs. de pensionare la fiecare verificare. Dacă este automatizat, nu îți vor lipsi niciodată banii și vei deveni milionar automat.

Tinerii nu doresc să contribuie la un plan de pensionare, deoarece își doresc ca toți banii să fie cheltuiti in prezent, acum. Aceștia consideră că va fi mult timp pentru a economisi pentru pensionare mai târziu. Le lipsește valoarea timpului în bani.

Nu te obișnuiești să trăiești cu toate veniturile tale. Dacă o faceți, toate veniturile dvs. vor fi folosite pentru a plăti pentru casa dvs. mare, mașina nouă și călătoriile dvs. și nu va mai rămâne nimic de economisit. Studenții de primă generație din finanțe economisesc ceea ce rămâne, dacă mai ramane ceva, o suma cat de mica. Problema este că nu mai rămâne niciun ban. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă plătiți mai întâi facturile urgente și să sa economisiti automat o suma ramasa; ulterior va puteti face capriciile.

Dacă rămâi un boboc din punct de vedere financiar toată viața, fiind sustinut de parinti sau alte persoane, te vei retrage la cutiile de pizza, o bicicletă fără lanț și un grătar hibachi ruginit pe veranda din față. Dacă începeți să va maturizati, vă veți retrage cu același stil de viață pe care l-ați trăit în timp ce lucrați. Alegerea este a ta.

Ce mai faci? Iti gestionezi banii cu maturitate sau ii risipești ca un boboc? E timpul să crești și să începi să trăiești ca un adult, dacă nu ai inceput deja.

Lucrul amuzant este că, de obicei, medicii se maturizeaza în aproape toate celelalte aspecte ale vieții lor, cu excepția banilor. Este timpul să dam cartile pe fata: Începeți să va maturizati in privinta banilor și să vă îmbunătățiți viitorul financiar!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *