Timpuri de testare - V

Timpuri de testare – V

Un alt context crucial este numarul total de teste efectuate. Aceasta variaza enorm, atat intre tari, cat si in timp. Cand se interpreteaza datele privind numarul de cazuri, este important sa se stie ce proportie a populatiei a fost testata.

Testarea pe scara larga ajuta, de asemenea, la imbunatatirea estimarilor ratei reale de fatalitate in randul celor infectati cu virusul.

Pe masura ce ne straduim ca societate sa aplatizam curba, va fi dezolant sa stim cand eforturile noastre incep sa dea roade. Cu cat intelegem mai bine datele, cu atat va fi mai usor.

Nu numai ca acest lucru este important, intrucat cu totii incercam sa ne intelegem cu noul nostru normal, dar, fara indoiala, va fi crucial in convingerea oamenilor de necesitatea diverselor restrictii si schimbari ale stilului de viata pe masura ce lunile trec. Conversatia
Mark Sanderson, profesor de recuperare a informatiilor, Universitatea RMIT; Irene Lena Hudson, profesor de statistica si analize de date, Universitatea RMIT, si Mark Osborn, profesor de microbiologie, Universitatea RMIT

Acest articol este republicat din The Conversation sub licenta Creative Commons. Cititi articolul original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *