Canabinoizii sunt medicamente, dar pacientii nu primesc ingrijirea de care au nevoie – I

Story – „Am observat un mesaj ratat pe telefonul meu si am decis sa sun inapoi, asa cum mi sa cerut. A venit de la un membru al „unei retele de medici autorizati”, deoarece acestia cauta medici din Massachusetts acreditati sa certifice canabisul medical. Sunt unul dintre ei.

Femeia de la celalalt capat al telefonului nu ar fi putut fi mai draguta. I-am spus ingrijorarea mea cu privire la „card – mills / fabricile de card”, iar ea, membru fondator al companiei, m-a asigurat imediat ca nu este una. „Grozav!” Am spus: „Mi-ar placea sa aflu mai multe”.

Potrivit contactului, compania ei isi educa pacientii cu privire la sistemul endocannabinoid (neurologia si biologia canabisului si a organismului), ii solicita sa completeze documentele corespunzatoare si le spune in ce masura canabisul le va aduce benefici. Tot ce mai are de facut medicul, a spus ea, este sa intalneasca pacientul prin telemedicina, astfel incat sa simta ca a avut o experienta personala si sa le prescrie canabis medical.

Acest lucru a sunat destul de similar cu informatiile pe care le-am auzit de la prospectarea fabricilor de card in trecut. Am pus una dintre intrebarile mele incercate si adevarate: „Deci, ce se intampla daca nu cred ca pacientul ar trebui tratat cu canabis medical?”

„Ei bine, modul in care functioneaza planul de compensare este urmatorul: nu facturam un pacient decat daca primeste un card de canabis medical. Si, din moment ce nu colectam bani de la ei, medicul nu este platit ”.

Din nou, acest lucru a sunat la fel ca fabricile care par sa prolifereze. „Deci, lasa-ma sa inteleg asta. Daca vii sa ma vezi pentru ceea ce crezi ca este o glezna rupta si iti spun ca este doar o entorsa, nu ar trebui sa fiu compensat? ”

„Este doar modul in care functioneaza compensatia.”

„Si, daca aveti diabet si doriti sa va dau un medicament, dar simt ca ati fi tratat mai bine cu altul, nu as fi compensat?”

In acest moment, mi-am dat seama ca devenea foarte frustrata de mine.

„Uite”, am spus, „aceasta este insasi definitia unei fabrici de carduri si ne da un nume foarte rau celor care credem cu adevarat ca canabisul este un medicament eficient”.

„Ei bine”, a spus ea, „canabisul este sigur, deci este in regula”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *