Canabisul bun sau nu pentru noi – o poveste reala – II

„Este adevarat ca, atunci cand este luat sub ingrijirea unui medic, doze modeste de canabis pot fi utilizate in siguranta pentru tratamentul multor boli si simptome. Sunt incluse in aceasta lista durerea asociata cu cancerul, greata si insomnia, pentru a numi doar cateva. Cu toate acestea, in acest moment, mintea mea a mers la potentialele efecte secundare care pot aparea cu orice medicament. Frezele de carduri educa pacientii cu privire la riscul potential de hemoragie subarahnoida la consumatorii de canabis? Documentele lor mentioneaza CBD si interactiunea acestuia cu medicamente precum Coumadin? Cine vorbeste cu ei despre posibilitatea unei anxietati crescute care poate aparea cu prea mult THC? Pneumonia Pseudomonas la persoanele imunocompromise? Disfunctie erectila? Inhalare de benzen? Frezele de carduri instruiesc pacientii despre dozare? Cai de administrare?

Este canabisul mai sigur decat multe produse farmaceutice? Da.

Este atat de sigur ca cineva ar trebui sa-l distribuie oricui? Nu.

Desigur, oamenii doresc carduri de canabis medical. In Massachusetts, cei cu carduri de canabis medical primesc o reducere de 20% sub forma de oala fara taxe. Prin urmare, s-ar crede ca statul ar reprima fabricile de carduri pentru a obtine acest venit, daca nu doar pentru a asigura siguranta pacientilor. In schimb, fabricile de carduri ii stimuleaza pe medici sa imparta cartile de parca ar fi monetariile – jocul de cuvinte este cu siguranta intentionat.

Si, nu asa a inceput criza opioidelor? Nu fabricile de carduri contribuie de fapt la tulburarea consumului de canabis? Da, asta e un lucru! Si este ceva despre care cei dintre noi care luam acest medicament in serios educam in timp ce ne asiguram ca utilizarea pacientilor nostri este adecvata. De asemenea, ne-am angajat sa fim disponibili pacientilor nostri si sa ii vedem mai frecvent decat vizita anuala de 15 minute a fabricii de carduri. Nu ar trebui sa fie standardul cu toate medicamentele psihoactive si potential dependente?

Pacientii adevarati nu merita ingrijirea reala a dcotorului?” – story

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *