Cum isi aleg australienii partenerii de viata - II

Cum isi aleg australienii partenerii de viata – II

„Intre timp, ambele sexe considera venitul ca fiind cel mai putin important factor, dar femeile acorda o importanta mai mare decat barbatii educatiei si inteligentei, desi barbatii considera ca deschiderea este putin mai importanta decat femeile chestionate”.

Haideti femei tinere – suntem puternici si independenti, asa ca trebuie sa clasificam resursele unui partener mai mult decat barbatii?

Ei bine, exact asta au facut femeile tinere – iar femeile in varsta au considerat resursele si mai importante din nou.

Numeroase discipline stiintifice au demonstrat mult timp preferinta umana pentru colegii atragatori, iar capacitatea de a identifica rapid atractivitatea la altii reflecta preferinta de a reproduce ceea ce sunt considerate gene bune, spune Wyatt. „Si in timp ce ambele sexe prefera un partener atractiv fizic sau un partener potential, barbatii s-au dovedit a raporta astfel de preferinte mai puternice pentru atractivitate.

„Femelele sunt mai selective cu privire la alte caracteristici, deoarece timpul lor de reproducere este mai limitat, astfel incat nu pot risca sa aleaga prost”.

Ah, bine – bine sa stiu ca exista un motiv.

Deci, cat de mult conteaza varsta?

„Majoritatea studiilor privind atractivitatea sexuala se bazeaza pe o distributie limitata a varstei inclinata catre populatia mai tanara”, spune Whyte. „Am luat date dintr-un interval de varsta mult mai mare pentru a evalua modul in care tiparul preferintelor sexuale poate diferi in functie de varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *